Νέα

2017-11-13 13:01

LE GOURMET - ΝΕΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ - ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ

Διαβάστε περισσότερα
2014-09-15 20:30

Νέες υπηρεσίες εξ' αποστάσεως εκπαίδευσης

Ενημερωθείτε σχετικά εδώ.
Διαβάστε περισσότερα
2016-02-19 12:52

Σεμινάρια Barista

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ:
Διαβάστε περισσότερα
2015-02-06 13:24

Νέα Υπηρεσία e-learning

Διαβάστε περισσότερα
2015-01-09 13:42

ΖΗΤΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Το Club Med αναζητά για την ξενοδοχειακή του μονάδα «GREGOLIMANO» στην Λιχάδα Ευβοίας για την καλοκαιρινή σαιζόν:  Απόφοιτους Σχολών μαγειρικής Τέχνης για την θέση «Demi chef de partie»  Σπουδαστές Σχολών μαγειρικής Τέχνης για πρακτική Προσφέρονται : Μισθός και ασφάλιση, Διαμονή και...
Διαβάστε περισσότερα
2014-09-15 20:36

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα του KEK Le Gourmet

Μεταβείτε στην ιστοσελίδα από εδώ.
Διαβάστε περισσότερα
2014-09-15 10:57

Ερωτήσεις και Προτάσεις

Θα θέλατε να μας κάνετε ερωτήσεις σχετικά με τις υπηρεσίες που έχουμε στη διάθεσή σας; Παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν. Εκτιμούμε τα σχόλιά σας, γιατί πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσουν στο να συνεχίσουμε να σας εξυπηρετούμε με τον καλύτερο δυνατό...
Διαβάστε περισσότερα
2015-10-18 13:17

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ

ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΝΕΩΝ Η Le Gourmet συμμετέχει στο δίκτυο συνεργατών της "Ευρωπαϊκής Κάρτας Νέων" και προσφέρει έκπτωση 20% επί των τιμών του  τιμοκαταλόγου της σε όλα τα προγράμματά της στους κατόχους της!   Τι είναι η Ευρωπαϊκή Κάρτα Νέων;   Είναι μία εκπτωτική...
Διαβάστε περισσότερα
2014-12-29 01:27

ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΜΑΓΕΙΡΕΣ

Ζητούνται: Α) Μάγειρας (Σεφ) με εμπειρία και προϋπηρεσία. Υποχρεωτικά Αποστολή Βιογραφικού, συστατικές επιστολές τουλάχιστον από 2 προϋπηρεσίες. Β) Μάγειρας Απόφοιτος Σχολής για πρακτική. Υποχρεωτικά Αποστολή Βιογραφικού, πτυχίου, Συστάσεις από σχολή, συστάσεις τουλάχιστον από 2...
Διαβάστε περισσότερα
2014-12-16 17:05

Η γαστρονομία εξελίσσεται σε βασική παράμετρο του τουρισμού

Η γαστρονομία εξελίσσεται σε βασική παράμετρο του τουρισμού Η γαστρονομία εξελίσσεται σε βασική παράμετρο του τουρισμού διαμορφώνοντας το brand κάθε χώρας. Ενισχύει επίσης και τα έσοδα, καθώς το 25% των ταξιδιωτικών δαπανών αντιστοιχεί στο ποτό και στο φαγητό, ενώ οι συνειδητοποιημένοι...
Διαβάστε περισσότερα
1 | 2 >>