Υπηρεσίες

 

                  H εταιρεία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρησης Ποιότητας ISO 9001:2015

H σχολή μας παρέχει εκπαίδευση ποιότητας εδώ και πολλά χρόνια. Κάθε χρόνο, οι μαθητές που έχουν πάθος για γνώση επωφελούνται από τα εξειδικευμένα προγράμματα και τα μαθήματά μας. Τώρα, μπορείτε να προγραμματίσετε τον χρόνο σας καλύτερα, έχοντας στην διάθεση σας διάφορες τάξεις και προγράμματα σπουδών μέσω του Διαδικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες  καλέστε  μας ή επισκεφθείτε μας στην οδό Όθωνος 17 ΛΑΜΙΑ.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις μας προσφέρουν στους φοιτητές μας, ανοιχτούς χώρους ιδανικούς για την ανάπτυξη των μαθησιακών δραστηριοτήτων που διευκολύνουν τη δημιουργία της γνώσης και την εφαρμογή της πρακτικής και βοηθούν τους μαθητές μας να αξιοποιήσουν στο έπακρο το χρόνο των σπουδών τους.

 Πτυχιακά Προγράμματα 

Έχουμε τις τάξεις και τα μαθήματα που χρειάζεστε, δεν έχει σημασία αν αρχίσατε μόλις τώρα να χτίζεται την καριέρα σας ή αν αποφοιτήσατε από την τριτοβάθμια ή τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση. Ενημερωθείτε για τα τμήματά μας.

Επαγγελματική Μαγειρική (Chef)      

Αρτοποιία-Ζαχαροπλαστική

Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων (Hotel Management)

Αισθητική-Ομορφιά

e-learning

 

Ηλεκτρονική Μάθηση

Το ότι έχετε μια οικογένεια ή μια εργασία πλήρους απασχόλησης δεν σημαίνει ότι πρέπει να εγκαταλείψετε τα όνειρά σας για μια εκπαίδευση ποιότητας. Η ηλεκτρονική μάθηση είναι η τέλεια λύση για τα άτομα με πολυάσχολες ζωές και ταραχώδη προγράμματα

      Δείτε εδώ το φυλλάδιο μας