ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ BARISTA

Η Σχολή Le Gourmet, με 16 χρόνια στην εκπαίδευση, και πιστοποιημένο Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, σε συνεργασία με τη Jacobs διοργανώνει σεμινάρια Barista!
Αναβάθμισε τις γνώσεις σου, απόκτησε νέες δεξιότητες και γίνε επαγγελματίας Barista. (Δείτε το φυλλάδιο μας εδώ).

Τα σεμινάρια χωρίζονται σε τρία επίδεδα.
 
1ο Επίπεδο: Απευθύνετε σε αρχάριους και σκοπό έχει να μυήσει τους εκπαιδευόμενους στα μυστικά της σωστής παρασκευής του καφέ και των ροφημάτων τόσο σε θεωρητικό όσο και σε πρακτικό επίπεδο. Μετά το πέρας των σεμιναρίων θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης. 
Διάρκεια σεμιναρίου 10 ώρες
2ο Επίπεδο: Απευθύνετε σε όσους περατώσουν με επιτυχία το πρώτο επίπεδο ή ήδη έχουν παρακολουθήσει το πρώτο επίπεδο και θέλουν να αποκτήσουν ολοκληρωμένες γνώσεις ενός επαγγελματία Barista. Ολοκληρώνοντας και το δεύτερο επίπεδο όσοι επιθυμούν μπορούν να συμμετάσχουν στις εξετάσεις όπου θα οδηγηθούν στην πιστοποίηση CPB μέσω του τεχνοβλαστού του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (Acta). Δείτε σχετικά εδώ.
 
3ο Επίπεδο: Latte Art. Οι συμμετέχοντες θα μυηθούν στα μυστικά της δημιουργίας μοτίβων στον καφέ. 
                            
Για περισσότερες πληροφορίες ή αιτήσεις συμμετοχής επισκεφθείτε μας στην διεύθυνση Όθωνος 17 Λαμία ή καλέστε στο 2231067312. Εναλλακτικά συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε το συντομότερο δυνατό μαζί σας.
 

ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ