Διεύθυνση: Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67312
distance
MSc Digital Marketing

Περιγραφή του MSc Digital Marketing

Ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα, με πρακτικό προσανατολισμό. Το διαβατήριό σου για μια νέα καριέρα στο digital marketing management.
To Digital Marketing είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος του Marketing, με διαρκώς εξελισσόμενες ευκαιρίες καριέρας. Οι Digital Marketers σήμερα αναλαμβάνουν διευθυντικές θέσεις, διαχειρίζονται μεγάλα budgets και είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στη χάραξη στρατηγικής της εταιρείας. Οι υψηλές απαιτήσεις αυτών των ρόλων προϋποθέτουν στελέχη με σύγχρονες γνώσεις, από διαφορετικά επιστημονικά πεδία και, ταυτόχρονα, πρακτικές γνώσεις που αφορούν τη χρήση των νέων digital εργαλείων.
Το MSc Digital Marketing Management του Staffordshire University σου εξασφαλίζει το σύνολο αυτών των γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσα από έναν οδηγό σπουδών, πιο ενημερωμένο από κάθε άλλον αντίστοιχο.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για το MSc Digital Marketing Management;

Οι υποψήφιοι γι’ αυτό το μεταπτυχιακό αξιολογούνται βάσει των τυπικών τους προσόντων, αλλά και της γενικότερης εμπειρίας τους. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγουμε το δρόμο σε αποφοίτους, αλλά και σε στελέχη της αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειρία, ώστε να εξελίξουν τις γνώσεις τους και την καριέρα τους στο Digital Marketing Management.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν, συνήθως:

  1. Πτυχίο από Ελληνικό ή αναγνωρισμένο  Πανεπιστήμιο  Αλλοδαπής στον τομέα του marketing ή/και business (με βαθμό μεγαλύτερο από 6.5).
  2. Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας(παρέχεται μάθημα προετοιμασίας για την Αγγλική γλώσσα, εφόσον κριθεί αναγκαίο).

Επιπλέον, όμως, θα αξιολογηθούν αιτήσεις:

  1. Κατόχων πτυχίου Πανεπιστημίου άλλου κλάδου, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει ή/και ολοκληρώσει προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στον τομέα του marketing.
  2. Στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθεροι επαγγελματίεςμε αποδεδειγμένη εμπειρία στο marketing.

Κάνοντας το σωστό, την κατάλληλη στιγμή.

20

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

2500

ΜΑΘΗΤΕΣ

10

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

20

ΧΡΟΝΙΑ