Διεύθυνση: Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67312

E-LEARNING

distance
E Learning Le Gourmet

Έχοντας ως γνώμονα την παροχή εκπαιδευτικών τουριστικών υπηρεσιών στο χώρο της μάθησης, αποφάσισε να δημιουργήσει προγράμματα εκπαίδευσης εξ΄αποστασεως, (Distance Learning ), ικανά να βοηθήσουν τεχνογνωστικά και επιμορφωτικά τους εκπαιδευόμενους στο πεδίο του ανταγωνισμού και της δια βίου κατάρτισης.

Μπορείτε να επιλέξετε ένα ή περισσότερα προγράμματα από τις κάτωθι ειδικότητες:

  • Μαγειρική
  • Αρτοποιΐα – Ζαχαροπλαστική
  • Διοίκηση Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων
  • Food & Beverage Manager

Οι σπουδαστές του e-learning έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν  δωρεάν πιστοποίηση της ειδικότητας τους από τον διεθνούς φήμης φορέα πιστοποίησης Training Qualification UK.

Η Training Qualification UK ιδρύθηκε το 2009 συγκεντρώνοντας την τεχνογνωσία, τις δεξιότητες και τα δίκτυα μιας ομάδας επαγγελματιών με συνολική εμπειρία άνω των τριάντα χρόνων στον τομέα της εκπαίδευσης.

 

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.


Σεβόμενοι τις ανάγκες των ατόμων για σοβαρή, αξιόπιστη και αποδοτική εκπαίδευση προτείνουμε ανεπιφύλακτα τον τρόπο αυτό εκπαίδευσης ως μέσο ανάπτυξης και προόδου στον εργασιακό χώρο.


Το πρόγραμμα Distance Learning είναι διαμορφωμένο σύμφωνα με τα Διεθνή Πρότυπα Σπουδών εξ΄αποστάσεως και παρέχει εκπαίδευση με υψηλή εμπειρία για τους Σπουδαστές.Δώσαμε το προνόμιο στην  Le Gourmet   ώστε με αρκετή μελέτη να δύναται ο Σπουδαστής να παρακολουθεί ένα συγκεκριμένο θεματικό πεδίο και να λαμβάνει την Πιστοποίηση  μετά από επιτυχείς εξετάσεις.


Η διάρκεια σπουδών είναι 3μηνη, 6μηνη, 8μηνη, ανάλογα με το θεματικό πεδίο, έτσι ώστε να παρέχουμε εκπαίδευση με υψηλή χρησιμότητα.


ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΕΣ

Κάνοντας το σωστό, την κατάλληλη στιγμή.

20

2500

ΜΑΘΗΤΕΣ

10

ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΕΣ

20

ΧΡΟΝΙΑ