Διεύθυνση: Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67312

ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΜΑΣ

Γιάννης Σάρρης – Διακεκριμένος pastry chef

 

Ο ζαχαροπλάστης Γιάννης Σάρρης σπούδασε σε πανεπιστήμια του εξωτερικού, με τελευταίες τις σπουδές στο Harvard University.

Η επαγγελματική του πορεία ξεκινά από το 1995 ως pastry chef σε ζαχαροπλαστεία αλλά και ξενοδοχεία, όπως το “Domotel Xenia Volos” και το “Thessalikon Grand”, ενώ έχει βραβευθεί σε διεθνείς εκθέσεις Αρτοποιίας και Ζαχαροπλαστικής, με τρία χρυσά και δύο ασημένια βραβεία για δημιουργίες του.

Νίκος Μαρτάρας – Διακεκριμένος σεφ και απόφοιτος της σχολής «Le Gourmet»

 

Είναι από τους πρώτους απόφοιτους της σχολής «Le Gourmet» και τώρα πια συνεργάζεται με τη σχολή ως καθηγητής.

Διαθέτει μία πολύ αξιόλογη πορεία στον τομέα της εστίασης, έχοντας εργασθεί από το 2011 ως chef σε ξενοδοχεία τεσσάρων και πέντε αστέρων, όπως το Atlantica Porto Bello Royal 5* και το Pilot Beach Resort 5*.

Έχει αποσπάσει τιμητικές διακρίσεις και βραβεία, όπως αργυρό και χάλκινο μετάλλιο, σε διεθνείς διαγωνισμούς μαγειρικής.

Φώτης Τσιλιπάνος – Ιδιοκτήτης εστιατορίου “Οδός Ονείρων”

 

Απόφοιτος της ΤΕΣΤΕ Γαλαξιδίου.

Έχει εργαστεί ως σεφ μεταξύ άλλων στο ξενοδοχείο Ελούντα beach, στα ξενοδοχεία ομίλου Χανδρή, αλλά και στο Thermae Sylla στην Αιδηψό.

Είναι ιδιοκτήτης σε ένα από τα πιο γνωστά εστιατόρια της πόλης, την “Οδό ονείρων”, που έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές για τις μοναδικές γεύσεις του.

Σπύρος Κεραμάρης – Διακεκριμένος σεφ και απόφοιτος της σχολής “Le Gourmet»

 

Είναι από τους πρώτους απόφοιτους της σχολής «Le Gourmet» και πλέον επέστρεψε στη σχολή ως καθηγητής.

Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων και έχει εργαστεί σε πλήθος ξενοδοχείων  5* ως sous chef μεταξύ των οποίων στο ATRIOUM PALACE THALASSO SPA RESORT & VILLAS στη Ρόδο, SAINT JOHN RESORT SPA AND VILLAS στη Μύκονο PORTARIA HOTEL AND SPA στο Πήλιο PILOT BEACH RESORT στην Κρήτη.