Διεύθυνση: Όθωνος 17, Λαμία
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 22310 67312

ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ STAFORDSHIRE

Δείτε  Τα Ακαδημαικά Προγράμματα:

 

MSC DIGITAL MARKETING

Ένα ακαδημαϊκό πρόγραμμα, με πρακτικό προσανατολισμό. Το διαβατήριό σου για μια νέα καριέρα στο digital marketing management.
To Digital Marketing είναι ένας ταχύτατα αναπτυσσόμενος κλάδος του Marketing, με διαρκώς εξελισσόμενες ευκαιρίες καριέρας. Οι Digital Marketers σήμερα αναλαμβάνουν διευθυντικές θέσεις, διαχειρίζονται μεγάλα budgets και είναι άμεσα εμπλεκόμενοι στη χάραξη στρατηγικής της εταιρείας. Οι υψηλές απαιτήσεις αυτών των ρόλων προϋποθέτουν στελέχη με σύγχρονες γνώσεις, από διαφορετικά επιστημονικά πεδία και, ταυτόχρονα, πρακτικές γνώσεις που αφορούν τη χρήση των νέων digital εργαλείων.
Το MSc Digital Marketing Management του Staffordshire University σου εξασφαλίζει το σύνολο αυτών των γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσα από έναν οδηγό σπουδών, πιο ενημερωμένο από κάθε άλλον αντίστοιχο.

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για το MSc Digital Marketing Management;

Οι υποψήφιοι γι’ αυτό το μεταπτυχιακό αξιολογούνται βάσει των τυπικών τους προσόντων, αλλά και της γενικότερης εμπειρίας τους. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγουμε το δρόμο σε αποφοίτους, αλλά και σε στελέχη της αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειρία, ώστε να εξελίξουν τις γνώσεις τους και την καριέρα τους στο Digital Marketing Management.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν, συνήθως:

  1. Πτυχίοαπό Ελληνικό ή αναγνωρισμένο  Πανεπιστήμιο  Αλλοδαπής στον τομέα του marketing ή/και business (με βαθμό μεγαλύτερο από 6.5).
  2. Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας(παρέχεται μάθημα προετοιμασίας για την Αγγλική γλώσσα, εφόσον κριθεί αναγκαίο).

Επιπλέον, όμως, θα αξιολογηθούν αιτήσεις:

  1. Κατόχων πτυχίου Πανεπιστημίου άλλου κλάδου, οι οποίοι έχουν παρακολουθήσει ή/και ολοκληρώσει προγράμματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στον τομέα του marketing.
  2. Στελέχη επιχειρήσεων και ελεύθεροι επαγγελματίεςμε αποδεδειγμένη εμπειρία στο marketing.

Περιγραφή του MSc Computer Science (Software Engineering)

Βγες ένα βήμα μπροστά από όλους, με το MSc Computer Science (Software Engineering) του Staffordshire University. Συνδύασε ακαδημαϊκή γνώση και πρακτική εξάσκηση και γίνε ο ειδικός που εσύ θα εμπιστευόσουν!

Ο κλάδος των Επιστημών Πληροφορικής (Computer Science) παραμένει στην κορυφή της επαγγελματικής ζήτησης εδώ και χρόνια. Όσο οι τεχνολογίες εξελίσσονται, τόσο οι απαιτήσεις αυξάνονται και ο ανταγωνισμός στην αγορά εργασίας γίνεται πιο έντονος. Αυτό που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις είναι ένα σύγχρονο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα, σχεδιασμένο γι’ αυτούς που θέλουν να γίνουν οι ειδικοί σε Software Engineering και Application Development.

Το MSc Computer Science (Software Engineering) του Staffordshire University σου εξασφαλίζει το σύνολο αυτών των γνώσεων και δεξιοτήτων, μέσα από ένα πρόγραμμα σπουδών πιο ενημερωμένο από κάθε άλλο αντίστοιχ

 

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για το MSc Computer Science (Software Engineering);

Οι υποψήφιοι γι’ αυτό το μεταπτυχιακό αξιολογούνται βάσει των τυπικών τους προσόντων, αλλά και της γενικότερης εμπειρίας τους. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγουμε το δρόμο σε αποφοίτους, αλλά και σε στελέχη της αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειρία, ώστε να εξελίξουν τις γνώσεις τους και την καριέρα τους στην Πληροφορική.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν, συνήθως:

  1. Πτυχίοαπό Ελληνικό ή αναγνωρισμένο  Πανεπιστήμιο  Αλλοδαπής στον τομέα της Πληροφορικής (Computer Science, Computer Networks, Computer/Software Engineering ή παρόμοιο).
  2. Πτυχίοαπό Ελληνικό ή αναγνωρισμένο  Πανεπιστήμιο  Αλλοδαπής στον τομέα των Θετικών επιστημών (Science, Technology, Engineering or Mathematics) και κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία-πιστοποιήσεις στην Πληροφορική.
  3. Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας(παρέχεται μάθημα προετοιμασίας για την Αγγλική γλώσσα, εφόσον κριθεί απαραίτητο).

Περιγραφή του MSc Computer Science (Cyber Security)

Οδήγησε τη μάχη ενάντια στο Cyber Crime! Βγες μπροστά και γίνε ο ειδικός σε θέματα ασφάλειας, σήμερα, που η αγορά εργασίας σε περιμένει.

Το MSc Computer Science (Cyber Security) θα σε εφοδιάσει με όλες τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να γίνεις επαγγελματίας ασφαλείας στον κυβερνοχώρο και ειδικός στην ψηφιακή εγκληματολογία  – για την παρακολούθηση, συλλογή, ανάλυση και αναφορά κακόβουλων γεγονότων στον κυβερνοχώρο και τα ψηφιακά μέσα.

Οι επαγγελματίες του Cyber Security είναι περιζήτητοι, αφού υπάρχει η ανάγκη παροχής προστασίας από worms, ιούς, spyware και άλλα ανεπιθύμητα προγράμματα, από κλοπή δεδομένων, καθώς και η απαίτηση για την εφαρμογή πρωτοκόλλων υψηλής ασφαλείας που καθιστούν τα δίκτυα απροσπέλαστα σε κάθε κακόβουλη επίθεση. Το πρόγραμμα εστιάζει στην επαγγελματική αποκατάσταση και στη συνεχή επαγγελματική εξέλιξη και επιμόρφωση, δημιουργώντας ένα ισχυρό επαγγελματικό και πρακτικό υπόβαθρο.

 

 

Ποιοι μπορούν να κάνουν αίτηση για το MSc Computer Science (Cyber Security);

Οι υποψήφιοι γι’ αυτό το μεταπτυχιακό αξιολογούνται βάσει των τυπικών τους προσόντων, αλλά και της γενικότερης εμπειρίας τους. Με τον τρόπο αυτό, ανοίγουμε το δρόμο σε αποφοίτους, αλλά και σε στελέχη της αγοράς με αποδεδειγμένη εμπειρία, ώστε να εξελίξουν τις γνώσεις τους και την καριέρα τους στην Πληροφορική.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν, συνήθως:

  1. Πτυχίοαπό Ελληνικό ή αναγνωρισμένο  Πανεπιστήμιο  Αλλοδαπής στον τομέα της Πληροφορικής (Computer Science, Computer Networks, Computer/Software Engineering ή παρόμοιο).
  2. Πτυχίοαπό Ελληνικό ή αναγνωρισμένο  Πανεπιστήμιο  Αλλοδαπής στον τομέα των Θετικών επιστημών (Science, Technology, Engineering or Mathematics) και κατάλληλη επαγγελματική εμπειρία-πιστοποιήσεις στην Πληροφορική.
  3. Καλή γνώση της Αγγλικής Γλώσσας(παρέχεται μάθημα προετοιμασίας για την Αγγλική γλώσσα, εφόσον κριθεί απαραίτητο).

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ STAFORDSHIRE

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

[contact-form-7 id="1545"]